Kundehistorier
Her finner du referanser fra noen av våre fornøyde kunder. Ta gjerne kontakt med oss dersom du vil ha referanser fra din egen bransje.
Jeg har benyttet Easyfact til webbaserte survey-undersøkelser med stor suksess. Grensesnittet er befriende intuitivt, og man kan uten forkunnskap forberede og sende ut en undersøkelse. Som profesjonell bruker og leverandør av markedsundersøkelser konstaterer vi at Easyfact har de aller fleste av de funksjonene vi behøver i daglig bruk.
Ola Gaute Aas Askheim
Adm. direktør
Opinion AS
Vi har brukt Easyfact i over ett år nå og har vært veldig fornøyd med både produktet og servicen de leverer. Verktøyet er oversiktlig og veldig brukervennlig, det kreves nesten ingen forkunnskaper for å bruke det. Supporten er veldig hjelpsom og en fornøyelse å være i kontakt med.
Jørn Edgar Østerkløft
It-Ansvarlig
Polarfakta
Bedriftsforbundet er avhengig av å ta våre medlemmer på pulsen med jevne mellomrom, enten det gjelder næringspolitiske saker eller kvalitet på medlemshjelpen. Easyfact er et enkelt verktøy å ta i bruk - samtidig som det raskt og oversiktlig genererer det jeg har behov for av nøkkelinformasjon for å bidra til en enklere hverdag for våre medlemmer.
Lars-Erik Sletner
Adm. direktør
Bedriftsforbundet
Easyfact har imponert oss med både brukervennlig grensesnitt, god pris og en serviceinnstilling - helt utenom det vanlige. Vi er eksperter på team-målinger og bruker Easyfact på undersøkelser for våre kunder i inn- og utland, gjennom hele året. Vi kan trygt anbefale løsningen.
Harald Ekelund
Merkantil leder og CFO
Human Factors AS
Railconsult har brukt Easyfact i et års tid, både til interne og eksterne undersøkelser. Programmet har et brukervennlig grensesnitt og gode analyseverktøy, noe som forenkler hele prosessen. Når vi har bedt om endringer i programmet har leverandøren ordnet dette raskt. Det setter vi stor pris på. Jeg kan derfor trygt anbefale Easyfact.
Liv Bergqvist
Rådgiver/markedsanalytiker
Railconsult AS
CityMaid HjemmeService har behov for et enkelt og godt verktøy for kundeundersøkelser og medarbeider- undersøkelser. Easyfact har gitt oss god og rask support der vi har trengt det, selv om det er veldig brukervennlig og enkelt å lære. Setter også pris på hvor enkelt en får ut rapporter i antall, prosent og grafer. Prismessig er det også gunstig. Vi kan anbefale Easyfact.
Charlotte Sagvik
Markedsansvarlig
CityMaid
Easyfact skiller seg ut fra alle andre som driver med undersøkelser. Vi undersøkte en del leverandører før vi gjorde vårt valg. Enkelt, forståelig, ingen må ha noen som helst forkunnskaper, enkel og grei forklaring i videosnuttene og prisen er fornuftig. Resultatet av denne undersøkelsen vil danne grunnlaget for vår fremtidige driftsform.
Jan Terje Strømsnes
Nestleder
Trondheim båtforening

SOS-barnebyer har brukt Easyfact mot våre næringslivsrelasjoner og andre relasjoner. Vi er veldig godt fornøyd med hvor enkelt verktøyet er å bruke. Easyfact er intuitivt og rapporteringen er oversiktlig og brukervennlig. Kundeservicen er også utrolig effektiv. Et enkelt verktøy som gir oss viktig innsikt på kort tid.
Linda Cecilie Dale
Rådgiver Næringsliv
SOS-barnebyer
Amedia (tidligere A-pressen) bruker Easyfact til ulike undersøkelser, både internt og eksternt. Det meget intuitive og enkle grensesnittet gjør at det er en svært lav terskel for å ta verktøyet i bruk, samtidig som det gir oss den funksjonalitet vi har behov for. Resultatet svarer absolutt til våre forventninger. Vi ønsker også å fremheve den gode oppfølgingen og kundeservicen fra Easyfact sin side.
Anne Kari Jacobsen
Analysesjef
Amedia AS
Vertikal Helse AS er Norges største leverandør av helseforsikring. Med over 40 % markedsandel er det svært viktig for oss å til enhver tid få tilbakemeldinger fra våre kunder. Til dette har vi blant annet benyttet Easyfact i over et år til web baserte undersøkelser.

Valget falt på Easyfact etter en vurdering av pris og funksjonalitet, og systemet deres er meget brukervennlig. Vi er også svært fornøyd med deres servicenivå, som har overgått våre forventninger.

Karl Fredrik Larsen
Økonomidirektør
Vertikal Helse AS
Sogn Bedriftshelseteneste bruker Easyfact i samband med helsekonsultasjonar/arbeidsmiljøkartleggingar i nokre av våre medlemsbedriftar. Me har óg nytta Easyfact i ein undersøking som vart sendt ut til alle våre medlemsbedriftar. Me er veldig godt nøgde med Easyfact. Det er enkelt å kome i gang, og brukarveiledninga er lett å forstå. Det er òg oversiktleg og lett å finna fram i programmet. Noko av det me set aller mest pris på med Easyfact er den gode support-tenesta dei har. - Treng me hjelp til noko får me hjelp med ein gong, enten på telefon eller på e-post.
Gro Skjelle Fimreite
Kontortilsett
Sogn Bedriftshelseteneste
Vergil tilbyr rådgivning og kurs innen 1:1-kommunikasjon og salg. Vi er i dialogbransjen og naturligvis opptatt av respons, derfor bruker vi Easyfact for å få tilbakemelding fra kursdeltakerne våre. Easyfact er kjapt å lære seg og lett å bruke. God service og god dialog med Easyfact er selvfølgelig også et pluss. Vi anbefaler Easyfact til andre som ønsker respons og dialog med kunder og brukere.
Elisabeth Kilberg Skallevold
Daglig leder
Vergil
For oss som arbeider med strategiprosesser og strategirådgivning er gode analyseverktøy helt nødvendige. Easyfact er et enkelt, fleksibelt og pålitelig system som dekker de aller fleste av våre behov. Vi er særlig imponert over Easyfacts profesjonalitet, servicenivå og vilje og evne til problemløsning og videreutvikling av sine tjenester. Dette gjør at vi som kunde ivaretas og utvikles på en glimrende måte - og vi kan dermed enda bedre selv bidra til våre egne kunders utvikling.
Hans Kristian Aspen
Daglig leder
Skala Analyse & Rådgivning AS
Vi i Oslo Idrettslag er opptatt av at våre kursdeltagere er fornøyd med det tilbudet vi gir dem - Easyfact har vært og er et veldig bra hjelpemiddel for å kunne finne ut av det. Vi anbefaler dem på det sterkeste!
Joseph Gillen
Leder
Oslo Idrettslag svømmeskolen

Easyfact AS


Copyright © Easyfact 2017