Nyhetsbrev-header3.gif
 
 
 
Flere nyheter
Her kommer flere nyheter fra Easyfact. Vi er stolte av vår smidighet når det gjelder å oppfylle funksjonelle ønsker fra kundene våre, og i dette nyhetsbrevet kan vi presentere enda flere nyheter. Alle er et resultat av innspill fra dere.
 
 
 
 
 
   
Vanskelig å lage gode spørsmål?
Synes du det er vanskelig og tidkrevende å lage spørsmål? Nå kan Easyfact lage spørsmålene for deg. Verktøyet kan lage kundeundersøkelser, kursevalueringer, ansattundersøkelser og produkt- undersøkelser. Du trenger bare å legge inn e-postadresser og sende ut.
Hvordan generere spørreundersøkelser
 
 
 
 
 
   
Større bilder
Vi utvider nå maksimumsstørrelsen på bilder som lastes opp som logo, toppbanner eller bunnbanner. Maksimal høyde økes fra 500 til 750 piksler. Samtidig økes maksimal filstørrelse fra 200 kB til 500 kB. Vi vet at dette er en kjærkommen utvidelse blant dere som lager egne layouts.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sjekkliste for å lage gode spørsmål
Har du sett vår sjekkliste for utforming av spørreundersøkelser og spørsmål? Den hjelper deg til å styre unna de viktigste fallgruvene, og hjelper deg til å lage gode spørreundersøkelser.
Last ned sjekkliste
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi fortsetter også presentasjonen av fornøyde kunder:

Skala Analyse & Rådgivning AS sier:
For oss som arbeider med strategiprosesser og strategirådgivning er gode analyseverktøy helt nødvendige. Easyfact er et enkelt, fleksibelt og pålitelig system som dekker de aller fleste av våre behov. Vi er særlig imponert over Easyfacts profesjonalitet, servicenivå og vilje og evne til problemløsning og videreutvikling av sine tjenester. Dette gjør at vi som kunde ivaretas og utvikles på en glimrende måte - og vi kan dermed enda bedre selv bidra til våre egne kunders utvikling.
- Hans Kristian Aspen, Merkantil leder og CFO

   
 
 
 
 
 
 
 
 
Trenger du flere respondenter?
Easyfact Standard, Professional og Ultimate tillater henholdsvis 300, 1500 og 5000 respondenter per undersøkelse. Trenger du flere respondenter enn ditt abonnement tillater? Det er enkelt og raskt å oppgradere. Du betaler kun mellomlegget for den gjenværende perioden av abonnementet ditt.
Priser og bestilling
   
 
 
 
 
 
Hvis du ikke lenger ønsker å motta epost fra oss kan svare på denne e-posten med "unsubscribe" i emne-feltet.