Nyhetsbrev-header3.gif
 
 
 
 
 
   
Er medarbeiderne tilfredse?
Man bør ta pulsen på medarbeiderne et par ganger i året for å kartlegge hvor fornøyde de er. Eventuelle utfordringer bør avdekkes så tidlig som mulig, slik at de rette tiltakene kan settes i verk.

Easyfact egner seg utmerket til å gjennomføre medarbeiderundersøkelser. Du utformer spørsmålene selv eller lar Easyfact lage spørreskjemaet for deg.

Som ellers tar Easyfact seg av invitasjoner og purringer, og du kan lene deg tilbake og vente på den ferdige rapporten.

Mer om medarbeiderundersøkelser
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mange nyheter i verktøyet
Nok en gang har vi gleden av å presentere mange funksjonelle nyheter i Easyfact. Nyhetene er allerede lansert og klare til bruk. Her følger de fire viktigste nyhetene.
 
 
 
 
 
 
Bakgrunnsdata om respondenter
Dette er funksjonalitet som mange har etterlyst. Dette innebærer at du kan knytte allerede kjente data til respondentene dine, som for eksempel alder og bosted. Dermed slipper du å spørre respondentene dine om kjent informasjon.
Mer om bakgrunnsdata
 
Enklere redigering av spørsmål
Delspørsmålene og svaralternativene kan nå redigeres i et felles tekstfelt. Dette gjør redigeringsjobben lettere, spesielt hvis du foretrekker å kopiere spørsmål fra en selvstendig fil, for eksempel et Word-dokument.
Mer om redigering av spørsmål
 
 
 
 
 
 
Bilde i infotekst
Et bilde sier mer enn tusen ord. Nå kan du også legge inn bilder i infotekst. Dermed kan du bruker bilder som visuelt virkemiddel gjennom hele undersøkelsen din.
Mer om bilde i infotekst
 
Semantiske differensialer
Du kan nå ta i bruk en ny spørsmålstype som kan brukes til å måle for eksempel holdninger og følelser langs en skala med to ytterpunkter.
Mer om semantiske differensialer
 
 
 
 
 
 
 
 
   
CityMaid HjemmeService har behov for et enkelt og godt verktøy for kundeundersøkelser og medarbeiderundersøkelser. Easyfact har gitt oss god og rask support der vi har trengt det, selv om det er veldig brukervennlig og enkelt å lære. Setter også pris på hvor enkelt en får ut rapporter i antall, prosent og grafer. Prismessig er det også gunstig. Vi kan anbefale Easyfact.
- Charlotte Sagvik, markedsansvarlig, CityMaid
Les flere kundehistorier
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Trenger du flere respondenter?
Easyfact Standard, Professional og Ultimate tillater henholdsvis 300, 1500 og 5000 respondenter per undersøkelse. Trenger du flere respondenter enn ditt abonnement tillater? Det er enkelt og raskt å oppgradere. Du betaler kun mellomlegget for den gjenværende perioden av abonnementet ditt.
Priser og bestilling
 
 
 
 
 
 
Hvis du ikke lenger ønsker å motta epost fra oss kan svare på denne e-posten med "unsubscribe" i emne-feltet.