Nyhetsbrev-header3.gif
 
 
 
 
 
   
Nye opplæringsfilmer
Vi har laget et nytt sett med korte opplæringsfilmer som hjelper deg i gang med å bruke funksjonaliteten i Easyfact. Filmene gjennomgår hvordan du lager spørreskjemaer, inviterer respondenter, publiserer spørreundersøkelsen og analyserer svarene.
Til filmene
 
 
 
 
 
   
Avmeldingslenke i e-post
Det blir nå inkludert en avmeldingslenke i all e-post med invitasjoner og påminnelser til respondenter. Dette gjør at respondenten kan melde seg av undersøkelsen uten at du trenger å gjøre noe, og respondenten slipper å motta uønskede påminnelser.
Mer om avmeldingslenker
 
 
 
 
 
   
Easyfact på Facebook
Easyfact har fått sin egen side på Facebook. Bli tilhenger! Det gir deg fortløpende nyttig informasjon om Easyfact. Du er også hjertelig velkommen til å skrive på veggen vår. Alle spørsmål vil bli besvart direkte på veggen. Du kan også komme med et innlegg i diskusjonsgruppene på siden.
Easyfact på Facebook | Direkte til diskusjonsgruppene
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Vi i Oslo Idrettslag er opptatt av at våre kursdeltagere er fornøyd med det tilbudet vi gir dem - Easyfact har vært og er et veldig bra hjelpemiddel for å kunne finne ut av det. Vi anbefaler dem på det sterkeste!
- Joseph Gillen, leder, Oslo Idrettslag svømmeskolen

Les flere kundehistorier
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Trenger du flere respondenter?
Easyfact Standard, Professional og Ultimate tillater henholdsvis 300, 1500 og 5000 respondenter per undersøkelse. Trenger du flere respondenter enn ditt abonnement tillater? Det er enkelt og raskt å oppgradere. Du betaler kun mellomlegget for den gjenværende perioden av abonnementet ditt.
Priser og bestilling
 
 
 
 
 
 
Hvis du ikke lenger ønsker å motta epost fra oss kan svare på denne e-posten med "unsubscribe" i emne-feltet.