Nyhetsbrev-header3.gif
 
 
 
 
 
   
Mye nytt i Easyfact utover høsten
Vi jobber for tiden mye med ny funksjonalitet i Easyfact, og dette resulterer i mange nyheter som blir sluppet fortløpende ut over høsten. Under presenterer vi de første nyhetene.

Husk at tilbakemeldinger fra deg hjelper oss til å lage et enda bedre produkt for deg. Har du et behov som ikke er dekket av Easyfact i dag? Send oss en mail eller ta en telefon, så skal vi se hva vi kan gjøre med det!

Du må heller ikke nøle dersom du har spørsmål om hvordan du gjennomfører spørreundersøkelsene dine. Ta kontakt, så skal vi hjelpe deg videre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nyheter som allerede er lansert
Her er noen av nyhetene som allerede er på plass og klare til bruk. Vi vil informere om andre nyheter senere, enten via nyhetsbrev eller via vår Facebook-side. Bli tilhenger nå, så blir du oppdatert løpende om nyheter.
 
 
 
 
 
 
Spør med et smil
Nå kan du bruke smileansikter og terningkast som svaralternativer. La brukeren svare ved å velge et stort smil eller terningkast 6. Kan brukes både i vanlige spørsmål og i matriser.
Mer om visuelle skalaer
 
Flere fritekstfelter
Nå kan du la respondenten avgi flere fritekstsvar i samme spørsmål. Dette egner seg bra til spørsmål av typen "Hvilke strømleverandører kjenner du til?"
Mer om fritekstfelter
 
 
 
 
 
 
Tilbakeknapp
Du kan nå slå av tilbakeknappen, slik at respondenten bare kan bevege seg forover i undersøkelsen din.
Mer om tilbakeknappen
 
Fast rotasjonsrekkefølge
Rotering er tilfeldig stokking av alternaitver. Nå blir alternativer som går igjen i flere spørsmål også rotert på samme måte.
Mer om fast rotasjonsrekkefølge
 
 
 
 
 
 
 
 
Railconsult har brukt Easyfact i et års tid, både til interne og eksterne undersøkelser. Programmet har et brukervennlig grensesnitt og gode analyseverktøy, noe som forenkler hele prosessen. Når vi har bedt om endringer i programmet har leverandøren ordnet dette raskt. Det setter vi stor pris på. Jeg kan derfor trygt anbefale Easyfact.
- Liv Bergqvist, rådgiver/markedsanalytiker, Railconsult AS
Les flere kundehistorier
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Trenger du flere respondenter?
Easyfact Standard, Professional og Ultimate tillater henholdsvis 300, 1500 og 5000 respondenter per undersøkelse. Trenger du flere respondenter enn ditt abonnement tillater? Det er enkelt og raskt å oppgradere. Du betaler kun mellomlegget for den gjenværende perioden av abonnementet ditt.
Priser og bestilling
 
 
 
 
 
 
Hvis du ikke lenger ønsker å motta epost fra oss kan svare på denne e-posten med "unsubscribe" i emne-feltet.