Nyhetsbrev-header3.gif
 
 
 
 
 
   
Invitasjoner via identer/passord
Ønsker du å invitere respondenter til undersøkelsene dine på andre måter enn e-post? Nå kan opprette et sett med identer/passord som du kan distribuere til respondentene dine på den måten du ønsker. Deretter svarer respondentene ved å oppgi ident/passord. Passer bra hvis ikke alle respondenter har e-post eller hvis du har et ekstra høyt krav til anonymitet.
Hvordan gjør jeg det?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kjør volumsimulering av undersøkelsen
Verktøyet kan generere en rekke med tilfeldige besvarelser til undersøkelsen din og vise deg resultatet. Dette er en effektiv måte å avdekke skjemafeil på.
Om volumsimulering
 
La andre teste undersøkelsen din
Man ser seg fort blind på sin egen undersøkelse. Det beste rådet man kan gi er å la noen andre gå gjennom undersøkelsen før du publiserer den.
Slik lar du andre teste
 
Russisk språk i undersøkelsen din
Flere og flere virksomheter får relasjoner til Russland. Derfor tilbyr Easyfact nå også gjennomføring av spørreundersøkelser basert på russisk.
Lag en russisk undersøkelse
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
- Bedriftsforbundet er avhengig av å ta våre medlemmer på pulsen med jevne mellomrom, enten det gjelder næringspolitiske saker eller kvalitet på medlemshjelpen. Easyfact er et enkelt verktøy å ta i bruk - samtidig som det raskt og oversiktlig genererer det jeg har behov for av nøkkelinformasjon for å bidra til en enklere hverdag for våre medlemmer.
Lars-Erik Sletner, Nestleder/seniorøkonom, Bedriftsforbundet
Andre fornøyde kunder
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Trenger du flere respondenter?
Easyfact Standard, Professional og Ultimate tillater henholdsvis 300, 1500 og 5000 respondenter per undersøkelse. Trenger du flere respondenter enn ditt abonnement tillater? Det er enkelt og raskt å oppgradere. Du betaler kun mellomlegget for den gjenværende perioden av abonnementet ditt.
Priser og bestilling
 
 
 
 
 
 
Hvis du ikke lenger ønsker å motta epost fra oss kan svare på denne e-posten med "unsubscribe" i emne-feltet.