Sett pris på respondentene dine!
Ønsker du å øke svarprosenten i undersøkelsen din? Frist respondentene dine med premier! Trekk ut heldige vinnere blant dem som har svart på undersøkelsen.

Nå kan du la Easyfact foreta trekningen for deg. Dette kan gjøres selv om besvarelsene er anonyme.

Mer om loddtrekning
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andre respondent-relaterte nyheter:
 
 
 
 
 
 
Svarstatistikk
Nå får du bedre oversikt over nøkkeldata i undersøkelsene dine, som for eksempel antall besvarelser, svarprosent, gjennomsnittlig svartid og annen nyttig informasjon.
Les mer
 
Hvem har meldt seg av?
Respondenter kan melde seg av undersøkelsen ved å trykke på en såkalt opt-out-lenke i invitasjonen. Nå kan du se hvem som melder seg av.
Les mer
 
"Return to sender"
Nå kan du hente ut lister med invitasjoner som har kommet i retur pga. ukjent adresse. Dermed kan du enkelt vedlikeholde adresse- registeret ditt.
Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Forbedret nedlasting av rådata
Nå har vi oppgradert filformatet for rådata til Excel 2007. Dermed unngår du kjedelige begrensninger i det gamle filformatet, som for eksempel maksgrensen på 256 regneark-kolonner. Legg også merke til at Excel-nedlastingen er flyttet til den nye arkfanen "Rådata".
Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Savner du av en eller annen grunn de gamle Excel-rådatafilene? Både disse og de gamle PDF-rapportene kommer til å være tilgjengelige i en overgangsperiode fram til 1. september 2011. Se lenken nederst under arkfanen "Rapporter".
 
 
 
Hvis du ikke lenger ønsker å motta epost fra oss kan svare på denne e-posten med "unsubscribe" i emne-feltet.