Nyhetsbrev-header3.gif
 
 
   
Når svarer folk på undersøkelser?
Vi har laget en statistikk som viser når på døgnet folk svarer på undersøkelser fra Easyfact.

De fleste svarer i arbeidstiden, spesielt i lunsjpausen. Så dabber det av utover kvelden. Og ved midnatt legger folk seg. I femtiden er det flest som sover.

Ta en titt på grafen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nye avanserte visningskriterier
Et visningskriterium er en betingelse for at et spørsmål eller lignende skal vises til respondenten. Basert på etterspørsel fra dere har vi forbedret funksjonaliteten for visningskriterier. Les hvilke nye muligheter som er tilgjengelig for deg.
 
 
 
 
 
 
Fritekst
Lag visningskriterier basert på hva respondenten har svart i et fritekstfelt. Still for eksempel et oppfølgings- spørsmål kun til dem som har skrevet "Volvo" på spørsmål om biltype.
Les mer
 
Respondentdata
Legg inn kjente opplysninger om respondenten (kjønn, alder, bosted o.l.) og styr spørsmålene basert på dette. Dermed kan du skreddersy undersøkelsen til respondentgrupper.
Les mer
 
Avansert logikk
Nå kan du også definere mer avansert kriterier av typen større eller lik, mindre eller lik og osv. Dette øker fleksibiliteten i kriteriene dine, og det blir letter å få til det du ønsker.
Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
   
De samme kriteriene kan også brukes i rapportfiltre
Alle disse nye mulighetene kan også brukes i forbindelse med rapporter. Nå kan du også definere filtre i rapporter på nøyaktig samme måte. Hent en rapport med svarene til alle menn som har svart at de kjører Volvo!
Les mer
 
 
 
 
 
 
Hvis du ikke lenger ønsker å motta epost fra oss kan svare på denne e-posten med "unsubscribe" i emne-feltet.