FADDERPÅMELDING

Dette er påmeldingsskjema for en hel faddergruppe eller enkeltpersoner.

GRUPPESTØRRELSE
Gruppene kan være på maksimum 4 faddere. Vi ønsker mindre grupper for å sikre at alle blir sett og tatt godt vare på. Men det er selvsagt lov å samarbeide med andre grupper i løpet av Åpningsuka :-)
Du kan enten melde på en hel faddergruppe på 4 personer eller enkeltpersoner. Om du/dere er færre enn 4, vil fadderansvarlig i Åpningsuke-styret kombinere personer / grupper.

ØNSKER
Du/ dere har kanskje ønsker om hvem du/dere vil være sammen med, ting du/dere har lyst til å gjøre/ikke gjøre ol. Det kan du skrive inn i skjemaet her. Skjemaet blir ikke lagt ut offentlig, men vil bli behandlet av noen få personer i styret og administrasjonen.

FADDERKONTRAKT OG OPPLÆRING
Alle faddere skal skrive under en kontrakt og delta på fadderopplæring. Begge deler handler om den viktige oppgaven det er å ta vare på nye studenter slik at alle, med ulike forutsetninger og ønsker, kjenner seg ekstra godt velkomne til Molde og høgskolen. Tid og sted blir annonsert senere.

ENDRINGER
Du får ikke gjort endringer i dette skjema etter at det er sendt inn, så vær nøyaktig i svarene dine :-)
Om du MÅ gjøre endringer etter at skjemaet er sendt inn, kan du sende en e-post til rolf.m.oro@himolde.no

KVITTERING
Om du/dere ønsker det, kan en skrive inn en e-postadresse nederst i skjemaet. Da vil det blir sendt en kvittering for at vi har mottatt påmeldingen :-)
Fyll inn navn, studieretning, tlfnr, epostadresse og størrelse på T-skjorte
Her fyller du ut minimum all info om minst 1 fadder, maks 4
Navn
Tlfnr
Epost
Studieprg
T-skjorte
Er du leder av gruppa
Ønsker - behov
Her kan du/dere skrive eventuelle ønsker du/dere har om hvem du vil være sammen med, ting du ønsker / ikke ønsker å gjøre ol.
Kvittering
Her skriver du inn epostadressen som skal motta kvittering for denne påmeldingen